Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Some doubts, can helps ?

    I want to emprove my stats on BF3 but i want to do it more hide and smooth possible, so i think to use some think like macro with wallhacks them a friend say something about change damage then i have 2 question about your BF3 cheat.

    I can change Bullet damage ? for ex. normal chest hit = 1multiplier, HS = 1.25 multiplier, can i change this damage hit ?

    M16 in chest hit 25 dmg i can change this value or the multiplier ?

    And is nice your cheat has "macro".

    Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    14,114
    Rep Power
    0
    with macros you can get banned as well. I have read it is earier to get banned with a macro.

    We have one shot kill or normal kill. if that is what you are asking.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Paid
    with macros you can get banned as well. I have read it is earier to get banned with a macro.

    We have one shot kill or normal kill. if that is what you are asking.
    I was thinking in use macro but your cheat do better then macro.

    This change damage is like one shot kill,

    For exemple with a weapon i need to hit 5 times on enemy chest, your cheat can change this number changing the bullet damage or i can create some configuration like,
    first shot at head all other on chest then kill more fast and not have a big HK% at my stats.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    14,114
    Rep Power
    0
    There isn't a number value to change. You can either have normal damage or one shot will kill the enemy.

    You can select torso , neck or head on the aimbot

    however at this time the BF3 cheat is down for recode due to a detection.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Paid
    There isn't a number value to change. You can either have normal damage or one shot will kill the enemy.

    You can select torso , neck or head on the aimbot

    however at this time the BF3 cheat is down for recode due to a detection.
    But i can select more than one party and the sequency ?

    When get back ?

    Thanks for the attention !

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Uranus
    Posts
    7,199
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Cadastramento
    Quote Originally Posted by Paid
    There isn't a number value to change. You can either have normal damage or one shot will kill the enemy.

    You can select torso , neck or head on the aimbot

    however at this time the BF3 cheat is down for recode due to a detection.
    But i can select more than one party and the sequency ?

    When get back ?

    Thanks for the attention !


    There will also be a Noob Killer Option available soon, where you can specifically select a player to kill, and it will kill them time and time again each time they spawn. LOL It takes away their ability to play on that server while you are there. :lol:

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Snuke

    There will also be a Noob Killer Option available soon, where you can specifically select a player to kill, and it will kill them time and time again each time they spawn. LOL It takes away their ability to play on that server while you are there. :lol:
    lol

    about my question, seems any cheat can do it,

    i have to try a mix of 1hit kill and where to hit... :cry:

    I hope this isnt so hard to do.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •